VIDEO Curierul de Râmnic | Râmnicu Vâlcea, un oraș nedefinit. Conferința de presă la PNL Vâlcea.

623 0

Ziariștii au fost primiți cu simpatie, de altfel, în sediul PNL, erau mai mulți ziaristi, decât gazde.  Conferința de presă a fost deschisa de către senatorul Romulus Bulacu, ușor emoționat. Domnia sa a trecut în revistă realizarile guvernului Orban, în perioada de pandemie și după, cu accent pe măsurile economice, care vor veni în sprijinul salariaților români. Domnul Bulacu s-a referit, de asemenea, la cele câteva sute de români sosiți acasa din diaspora, cărora Guvernul le-a rezervat măsuri de ajutorare, o premieră. Domnul Romulus Bulacu a vorbit și despre IMM invest. A răspuns la toate întrebarile legate de IMM invest, perspectivele Romaniei, relansarea economică și ”combaterea în continuare a acestei pandemii care a cuprins România”. Despre domnul Buican, senatorul Romulus Bulacu a spus că este cel mai potrivit candidat pentru Președenția Consiliului Județean.

Senatorul Bulacu a expus pe larg facilitățile fiscale acordate angajatorilor care încep reangajerile în această perioadă. Facilități menite să diminueze șomajul care a ajuns la cote alarmante și a a expus, pe larg, investițiile deja efectuate de guvern, în principal, în domeniul sanitar , deschiderea de șantiere în domeniul marii infrastructuri, drumuri regionale, mari spitale regionale. ”Guvernul actual este foarte responsabil în măsurile pe care le ia.”  A întărit Romulus Bulacu.

A urmat Virgil Pîrvulescu, candidatul PNL pentru primăria Râmnicului. S-a discutat despre o zona economică și turistică în care trebuie bagați mulți bani.

O jurnalistă l-a întrebat direct : cum ati caracteriza într-un cuvânt, orasul? Virgil Pîrvulescu: Orasul în care eu vreau să-mi continui viața, în care copii mei să se întoarcă, iar nepoții mei să fie fericiți că noi, cei din ziua de astăzi, nu am stat pasivi la această nedezvoltare a orașului. Putem să spunem despre Râmnicu Vâlcea că este un ora, în acest moment, nedefinit. Nici economic, nici turistic și sub nici o altă formă. Ne trebuie o strategie pe care toate forțele de la nivelul orașului Râmnicu Vâlcea să o îmbrățișeze. Când vorbim de o strategie, vorbim de 10 ani.”

Deocamdată, domnul Pîrvulescu e la nivel de inițiativă cetățenească, nu a intrat încă în campanie electorala și beneficiază de tot sprijinul domnului Buican. Împreună cu care a rezolvat problema oamenilor relocați de la Ocnele Mari.

Singura sursă de finanțare pentru viitor o reprezintă Fondurile Europene, dar să vrem să le accesăm?” a mai spus domnul Virgil Pîrvulescu, criticând astfel faptul că acestea nu sunt accesate decât foarte timid, motivul se cunoaște.

Curierul de Râmnic

Puteți urmări pe Youtube/curierul de ramnic, atăt discursurile celor doi politicieni, cât și întrebările ziariștilor, deloc commode. Linkurile, aici:

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *