Primul meci de a fi sau a nu fi în Champions League: Vâlcea – Krim Ljubljana, sâmbătă, orele 15,00,Sala Sporturilor.

639 0
Sambata , SCM Ramnicu Valcea incepe sirul finalelor pe care le are de jucat in grupa principala a Champions League la handbal feminin. Sunt patru meciuri pe viata si pe moarte , tur-retur cu Krim Ljubliana(Slovenia) si tur-retur cu Savehof(Suedia), iar daca valcencele se gandesc la sferturi de finala trebuie sa obtina macar trei victorii, in conditiile in care favoritele Gyor si Brest nu par sa aiba probleme . Clasamentul actual nu este deloc generos cu fetele noastre :
Zero puncte, dar, asa cum spuneam , nimic nu este pierdut. Sambata vine Krim  la Valcea . Personal, cred ca slovenele vor fi principalul adversar al SCM-ului la calificarea in sferturi de finala, de aceea meciul este extrem de important.
Sa spunem ca Krim Ljubliana inseamna o pagina de istorie in Champions League feminin, cu doua trofee castigate si trei finale jucate, intr-o perioada in care o avea in poarta pe Luminita Hutupan.  Astazi, Krim se bazeaza in mare masura pe jucatoare autohtone, in prim-plan fiind Polona Baric- extrema stanga, Nina Zulic- centru si Alja Varagic. A ocupat locul 3 in grupa preliminara , dupa Gyor si Savehof. In conferinta de presa de dinaintea plecarii spre Ramnic, antrenorul lor a menționat că lupta pentru cele două locuri calificante în sferturi este strânsă și că ambele echipe au șansele lor.
De partea cealalta, in tabara vâlceană starea de spirit pare să fie optimismul moderat. Nu există probleme de lot, doar Iulya Dumanska acuză o entorsă la picior, dar cu siguranță va fi în regulă la ora partidei. ” Avem incredere în noi, fetele par să fi depășit momentul Buzău și evoluțiile de la Slobozia și Brăila ne dau speranțe că vom câștiga. Avem nevoie de public, sala plină și încurajări continue. Krim nu este o echipă oarecare, trebuie sa avem toți răbdare în construirea victoriei”, crede antrenorul Florentin Pera. La suportul publicului face apel și Florin Verigeanu, șeful secției de handbal : ”  Vrem vulcanul în Sala Sporturilor, să fie presiune pe slovene. La Ljubliana cum credeți că va fi?”
Așadar, haideți sâmbătă, orele 15,00,să batem Krim-ul! (Gabriel Săndulescu)

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *