O  situație care ar trebui să dea fiori reci, pe șira spinării Consiliului Județean Vâlcea

728 0

ELCEN are de recuperat 167 milioane lei de la Termoenergetica. În același timp, ELCEN are datorie restantă la ANAF. ELCEN va cesiona către ANAF creanța pe care o are la Termoenergetica. Mai exact, ANAF poate prelua creanța Termoenergetica în contul banilor pe care trebuie să-i dea ELCEN către Fisc.

„Cesionați creanța la ANAF. Știe ANAF cum s-o ia. Și întâmplător Primăria Capitalei are bani în Trezoreria Statului și are bani cu destinație, dați prin hotărâre de Consiliu. Deci îi vom lua, ne vom plăti datoriile și îi spun primarului general și Termoenergetica că datoriile trebuie plătite. Și dacă nu le plătesc, le vom lua direct din conturi bani”, a spus domnul ministru Virgil Popescu.

”Am ajuns practic să ieșim din termenele de plată. Acest lucru nu mai poate continua, eu nu pot să accept ca să tragă în groapă Termoenergetica sau Primăria și Elcen. Mâine(azi n.r.) vom notifica ANAF. ANAF are dreptul să preia această creanță pe care noi o avem la Termoenergetica, garantată de Primăria Capitalei. Elcen are datorii la ANAF, deci ANAF are dreptul și are dreptul să se îndrepte împotriva garanțiilor, împotriva Primăriei, a banilor care există la Primărie” a declarat ministrul ieri si ”Cesionați creanța la ANAF! Știe ANAF cum s-o ia”. (sursa Hotnews)

Iată că se poate !

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *