Martorii lui Iehova și pandemia de COVID-19

1004 0

Pandemia de COVID-19 cauzează multă durere emoțională. Posibila contractare a bolii și chiar transmitere a ei adâncesc sentimentele de teamă, iar izolarea și chiar distanțarea fizică produc multă anxietate.

Martorii lui Iehova din România, asemenea tuturor semenilor lor, sunt și ei afectați de această situație îngrijorătoare. Ei găsesc însă alinare în mesajul plin de speranță al Bibliei cu privire la viitorul minunat promis de Dumnezeu. Dl. Ionuț Moraru, purtător de cuvânt al Martorilor lui Iehova din România, a declarat: „De la izbucnirea pandemiei, mulți au simțit că pierd controlul asupra propriei vieți. Conținutul publicat pe jw.org ajută oameni de toate vârstele și din toate mediile sociale să învețe să recapete controlul asupra propriilor emoții cu ajutorul bogatei înțelepciuni a Bibliei”.

Puteți descărca un exemplar al Bibliei de aici sau o puteți citi online, gratuit pe jw.org. Nu trebuie să vă faceți cont sau să vă oferiți datele personale.

Câteva articole practice pentru oamenii de toate vârstele și din toate mediile sociale publicate pe jw.org (având materiale într-un număr record de 1027 de limbi), despre cum pot face față din punct de vedere emoțional și spiritual efectelor pandemiei sunt: Ce spune Biblia despre pandemii?, Cum să învingi „oboseala COVID”, Anxietatea la bărbați – Cum poate fi Biblia de ajutor, Ce poți face când izbucnește o epidemie.

Informatii de contact:

Biroul de Informatii Publice

Organizatia Religioasa „Martorii lui Iehova”

021 302 75 03, (+4) 0770 438 444

birouldeinformatiipublice.ro@jw.org

Strada Orzari 29-31, Sector 2, Bucuresti, 021552

Web: https://www.jw.org/ro/stiri/jw/

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *