Decizia Ministerului Educației de a prelungi vacanța de primăvară aduce în aprilie mai mulți turiști familiști în Delta Dunării

479 0

Rezervările de sejururi în Delta Dunării făcute de familii cu copii școlari pentru luna aprilie au crescut după ce ministrul Educației a anunțat că vacanța de primăvară a elevilor se va prelungi cu trei săptămâni, precizează reprezentanții Green Village din Sfântu Gheorghe. Resortul de 4 stele din Delta Dunării, deținut de omul de afaceri Dragoș Anastasiu, își redeschide porțile pentru turiști în primul weekend din luna aprilie, când gradul de ocupare va fi de peste 70%, potrivit rezervărilor făcute până în acest moment.

“Prima săptămână din aprilie coincidea cu vacanța <<clasică>> a elevilor; firesc, pentru acest interval am primit solicitări mai ales de la familii și grupuri cu copii. Ulterior, până la Paște, urma să găzduim mai mult cupluri tinere. Însă, anunțul Ministerului Educației schimbă în doar două zile acest raport, pentru că multe familii ne-au sunat deja ca să-și rezerve un sejur la Green Village 4* Resort. Unii turiști aleg variantele de cazare cu 4-5 nopți, dar avem și oaspeți care preferă pachetul <<Work from Hotel>>, ce presupune cel puțin 14 nopți de cazare”, a declarat Octavian Moldovan, Director General al “The Makers”, compania care asigură managementul Green Village 4* Resort.

În general, turiștii care vizitează destinația în aprilie o fac pentru a evita aglomerația din vârf de sezon, dar și pentru spectacolul oferit de natură primăvara, când Delta renaște. “Anul acesta, turiștii familiști au o motivație în plus: în vreme ce copiii lor se vor bucura de o vacanță specială, părinții vor putea lucra remote, iar în pauze și după orele de serviciu vor sta în compania copiilor într-un cadru inedit, nu acasă”, a adăugat reprezentantul complexului turistic.

Gradul de ocupare în primul weekend din aprilie, când la Green Village se inaugurează sezonul turistic 2021, este în acest moment de peste 70%. În schimb, pachetele pentru Paște – 1 Mai au fost epuizate încă din luna februarie. Pentru o vacanță de 3 nopți de cazare cu mic dejun în weekendul de deschidere, achiziționată în avans, un turist trebuie să achite suma de 114 euro, care acoperă și costul cu transferul în Deltă. Cei care nu au mai vizitat destinația pot alege pachetul special “Descoperă Delta”, prin care beneficiază de trei nopți de cazare cu mic dejun, transfer cu barca și o excursie în Deltă cu 135 de euro. Cele două variante de pachete au fost create special pentru primii vizitatori din sezon ai Green Village 4* Resort.

Turiștii care ajung în acest an la Green Village vor beneficia de măsuri de protecție sporite împotriva răspândirii coronavirusului: toate spațiile au fost curățate și dezinfectate, iar personalul este testat periodic. În ceea ce privește servirea meselor, pentru a se evita aglomerarea restaurantului principal, în cadrul complexului vor fi inaugurate două noi terase: una cu o capacitate de 60 locuri, deschisă de la 1 aprilie, cealaltă, de la 1 iunie, cu o capacitate de 36 de locuri. În scenariul cel mai sumbru, în care nu va fi permisă servirea mesei nici măcar la terasă, turiștii vor putea apela la room-service.

Printre noutățile pregătite pentru turiști în sezonul 2021 se numără și crearea unei zone de street food, în care vor fi amplasate stații mobile de clătite, popcorn, burgeri, waffles şi înghețată.

 

Despre Green Village 4* Resort

Amplasat în localitatea Sfântu Gheorghe din Delta Dunării, Green Village 4* Resort  înseamnă, deopotrivă, o vacanță pe litoral și o evadare în inima Deltei.  Complexul oferă servicii de calitate prin camere de cazare spațioase, săli de conferințe, agrement, cinema, loc de joacă pentru copii, centru SPA, spălătorie – călcătorie proprie, braserie, restaurant cu bar și terasă în aer liber, cu vedere la Dunăre.

Green Village 4* Resort se împarte în 3 zone de cazare și servicii – zona Egreta, zona Stârcul Alb și zona Lebăda și Pelicanul.

Resortul cuprinde 89 de camere, dintre care 58 de camere duble, 30 de apartamente cu living la parter și un dormitor la etaj, precum și o vilă cu living cu două dormitoare la etaj, fiecare cu baie proprie.

 

Roxana Stan

HR & PR Manager

 

roxana.stan@eurolines.ro

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *