Congresul PNL, posibil, pe 25 septembrie

511 0

țu și Orban, în cărți. Cîțu, vâlcean la origine, Orban, un mare prieten al Vâlcii

 

Este posibil ca, congresul PNL să fie organizat pe 25 septembrie cu 5.000 de delegați. Preşedintele PNL, Ludovic Orban a propus această dată în şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Duminică, 30 mai  va avea loc Consiliul Naţional al PNL pentru demararea procedurilor, ce implică și stabilirea unor obiective și reguli clare.

Florin Cîțu spune că în mod sigur va candida la o funcție în congresul PNL. Întrebat dacă „are loc de Ludovic Orban”, care recent a susținut că este cel mai bun cunoscător al PNL și, în general, al țării, Cîțu a răspuns că „este loc pentru toată lumea” și că „sunt multe funcții supreme”.

Vâlceanul Cîțu este susținut de Emil Boc și este convins că PNL vas ta la guvernare în următorii 8 ani, tocmai de aceea, principal activitate va fi axată pe reforme.

La rândul său, Ludovic Orban a declarat: „Nu poți sprijini un candidat care nu și-a anunțat candidatura. (…) Nu-mi place să comentez. Noi vom demara festivalul democrației în PNL, care nu înseamnă numai desfășurarea congresului și alegerea președintelui, înseamnă adunări generale în fiecare organizație locală, înseamnă conferințe județene și abia după aceea se va alege echipa de conducere a PNL. Eu mă prezint cu încredere, cunosc foarte bine PNL, practic aș putea spune că sunt cel mai bun cunoscător al PNL și, în general, al țării”.

K.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *