MIniștrii cabinetului Cîțu vor fi evaluați pe baza performanțelor și nu a poveștilor spuse de ei

589 0

Premierul Florin Cîţu a declarat, luni, după şedinţa conducerii PNL, ce a avut loc la Parlament, după tot tămbălăul făcut de demisul Vlad Voiculescu, că fiecare membru al Cabinetului său va fi evaluat pe baza performanţei, pe tot ceea ce face, şi nu pe ceea ce spune că face.

„Îi asigur pe toţi membrii Cabinetului că evaluarea se va face pe baza performanţei, pe baza a tot ceea ce fac şi nu pe ceea ce spun că fac”. Premierul aşteaptă de la USR PLUS o nominalizare pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, deoarece ministerul are nevoie de o conducere stabilă, în cât mai scurt timp. Un ministru competent, în jurul căruia să nu fie scandaluri și care să gestioneze foarte bine situația de la Sănătate.

„În acest moment este foarte importat şi le aduc aminte colegilor din coaliţie că avem nevoie de o nominalizare pentru ministrul Sănătăţii. Este foarte important să continuăm. Ministerul Sănătăţii are nevoie de o conducere stabilă, de un ministru, nu de un ministru interimar, de cineva care să preia, să fie în această luptă cu pandemia. Este foarte important, avem nevoie în continuare de mai multe paturi la ATI. Este nevoie de stabilitatea actului de guvernare şi aşteptăm şi sunt sigur că vom primi în cel mai scurt timp un ministru competent, care să facă faţă acestei situaţi. Voi exercita acest mandat aşa cum am atribuţiile date de Constituţie. Nu voi încălca Constituţia României pentru nimeni şi pentru niciun motiv „, a adăugat acesta.

Astăzi, la ora 17.00, va avea loc o ședință de guvern a Coaliției de guvernare, cert este că liberalii au spus clar că nu îl sacrifică pe Cîțu și că întâlnirea se va solda cu înțelegere de ambele părți.

C.R.

Articole asemănătoare

Eliminarea pensiilor speciale

Postat de - 29 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterCamera Deputaților a decis eliminarea pensiilor speciale, inclusiv ale magistraților și parlamentarilor. Guvernul Orban a anunțat la începutul anului că…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *