Pesediștii intră în vacanță bosumflați. Claudia Banu spune că moțiunea împotriva Executivului a picat

463 0

Moțiunea de cenzură a picat, Guvernul Cîțu a rămas în funcție, iar social democrații lui Ciolacu au plecat în vacanța lor bogată de vară, cu buzele umflate, dar, probabil se așteptau la asta, chiar dacă colegii de la AUR au pus și ei umărul la încercarea de înlăturare a Coaliției.

Premierul Cîțu a lansat, cu acest prilej, câteva atacuri la adresa PSD: “Banii din PNRR merg doar la investiții, oricât ar saliva baronii PSD. Niciodată nu aș susține nici măcar în glumă să-mi dau jos propriul guvern ca să guvernez cu PSD!

Senatoarea liberal de Vâlcea, Claudia Mihaela Banu, semnalează și ea eșecul PSD-AUR.”

 

Parlamentul a dezbătut și votat prima moţiune de cenzură împotriva acestui executiv, iniţiată de PSD şi intitulată „România EŞUATĂ. Recordul «fantastic» al Guvernului Cîţu”. Premierul Cîțu a criticat virulent PSD și a lansat săgeți și la adresa lui Ludovic Orban, spunând că ”PSD-iștii văd în mine cea mai mare amenințare pentru că sunt singurul care s-a opus sistematic oricărei colaborări cu PSD (…) Niciodată nu aș susține nici măcar în glumă să-mi dau jos propriul guvern ca să guvernez cu PSD”. Moțiunea de cenzură inițiată de PSD respinsă

Recent, Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit în şedinţă comună, au dezbătut şi au respins prima moţiune de cenzură împotriva actualului Executiv.

Guvernul condus și susținut de PNL este singurul guvern care și-a propus să reconstruiască România după o criză pandemică. Instituțiile internaționale indică pentru România una dintre cele mai mari creșteri economice din Uniunea Europeană în 2021.

Prin acest demers neserios și mincinos PSD și AUR arată că sunt unite prin ură față de modernitate, de proprietatea privată, de antreprenori, de libertatea individuală, față de statul de drept.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *