Bent Dahl, noul antrenor al CSM Râmnicu Vâlcea

469 0

Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea are un nou antrenor al echipei de handbal feminin, norvegianul Bent Dahl, actual membru al staff-ului naționalei de handbal a României.

Marți dimineață, noul tehnician a fost prezentat lotului de jucătoare. Bent a susținut o ședință video în vederea partidei următoare, cu SCM Gloria Buzău, care a fost urmată de antrenament.

„Am ales Vâlcea pentru că este o șansă unică, Vâlcea fiind un club de top, cu performanțe istorice. Din această privință mi-a fost foarte ușor să accept, când SCM Râmnicu Vâlcea a venit cu această propunere. De asemenea, echipa joacă un handbal bun, practică un stil modern, dar îmi doresc foarte mult să-mi imprim propria filosofie în jocul echipei. Sper ca împreună să revenim la cerințele așteptate de toată lumea și pe termen lung îmi doresc să fim în topul competiției interne “ a declarat Bent Dahl.

Bent Dahl, în vârstă de 50 de ani, are o vastă experiență în sport, fiind un fin cunoscător și un auto-intitulat „tocilar” al handbalului. Și-a început cariera ca analist al naționalei feminine a Norvegiei, în 1999, fiind și antrenor al loturilor naționale de juniori a Norvegiei, între 1999 și 2008.

A mai antrenat la Oppsal, Kongsberg, dar și la echipa maghiară Siofok, fiind deținător al licenței master coach, dar și absolvent al unui master pe linie academică al Federației Europene de Handbal în 2018. Totodată, noul nostru antrenor este și lector al EHF și membru al convenției RINCK a EHF.

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *