Un secol de înțelepciune în două lecții de viață

515 0

Într-un material anterior vă prezentam munca din spatele organizării echipei mobile a Centrului „Anton Pann”, singura din oraș și din împrejurimi care vaccinează la domiciliu persoanele nedeplasabile și însoțitorii acestora.

Dincolo de provocările inerente, sunt și momente emoționante, ce pun la încercare sensibilitatea membrilor echipei.

Este cazul zilei de 8 decembrie, cu o încărcătură emoțională aparte, în care echipa a primit două adevărate lecții de viață, cât un secol de înțelepciune.

Iată ce ne-a declarat Dr. Alin Obogeanu, coordonatorul echipei mobile de vaccinare și al Centrului „Anton Pann”:

„Azi am avut onoarea să îi urez personal «La mulți ani!» domnului Cicerone Păunescu, veteran de război și Cetățean de Onoare al Râmnicului, cu ocazia împlinirii vârstei de de aur, 100 de ani. Din partea Centrului «Anton Pann» i-am oferit un tort aniversar și doza de rapel Comirnaty Pfizer-BioNTech.

Tot astăzi, l-am vaccinat la domiciliu, cu doza booster, pe domnul Eugeniu Vătășescu, veteran de război, în vârstă de 101 ani, împliniți în urmă cu aproape două luni. Fost sportiv și cel mai longeviv antrenor de tenis din țara noastră, care i-a avut elevi, printre alții, pe Ilie Năstase și Ion Țiriac, domnul Eugeniu Vătășescu ne-a încântat cu povestea de viață.

Sunt doar două exemple emoționante de responsabilitate și înțelegere, vaccinurile salvează vieți și numai împreună putem opri pandemia”.

 

Mihaela Iliescu

 

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *