Primăria Dănicei, proiecte importante – clădiri publice noi, poduri finalizate și drumuri asfaltate

859 0

Preocuparea Primăriei Dăniceiului, instituție condusă de Dumitru Pirneci, primar ales, pentru ca viața locuitorilor să fie una cât mai decentă, sunt intense. Se repară, modernizează și asfaltează drumuri lungi de mulți kilometri, se pun la punct rețelele de apă și canalizare și, cel mai sigur, în viitor, atunci când va fi posibil, vor fi introduce și gazele. “Am depus proiectul pentru o rețea de 33 de kilometri în comuna Dănicei, proiectul fiind în parteneriat cu localitățile Nicolae Bălcescu și Milcoiu”, spune primarul Pirneci.

Cu puțin timp în urmă s-au finalizat două poduri peste pârâul Trepteanca. Unul din ele are 50 de metri, fiind în punctul ”Nițescu” și celălalt este pe DC 181 B, pe Valea Scheii, în punctul ”La Nenu”.

Alte vești bune vizează semnarea contractelor de finanțare pentru a se implementa câteva proiecte importante.  Primăria are în vedere construirea unui sediu pentru instituție, un centru de permanență, asfaltarea a 7,8 kilometri de drumuri, construirea unei stații de încarcare electrică pentru autoturisme și modernizarea iluminatului în toată comuna.

Proiectul privind modernizarea și asfaltarea străzilor și a drumurilor de pământ va fi implementat în toate satele. Comuna Dănicei una din cele mai extinse rețele de drumuri din județ.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *