În ultimele 24 de ore, ISU „General Magheru” al Judeţului Vâlcea a gestionat 21 de misiuni, după cum urmează: 1 incendiu, 1 accident rutier și 19 intervenții SMURD.

490 0

BULETIN INFORMATIV

Dintre acestea, amintim:

Incendiu

Marți, 23.08.2022, în jurul orei 22:40, incendiu la compartimentul motor al unui autocamion de 3,5 tone aflat pe strada Calea lui Traian din municipiul Râmnicu Vâlcea. Datorită intervenției prompte și profesioniste a pompierilor vâlceni, incendiul a fost lichidat într-un timp foarte scurt. Nu s-au înregistrat victime sau alte pagube. Au intervenit pentru lichidarea și limitarea propagării incendiului pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Râmnicu Vâlcea.

Accident pe căile de comunicație rutiere

Miercuri, 24.08.2022, în jurul orei 06:48, în localitatea Ocnele Mari a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. O victimă, neîncarcerată, a fost asistată medical la fața locului de echipajul SMURD. Pompierii militari aparținând Gărzii de Intervenție Râmnicu Vâlcea au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Intervenții SMURD

Membrii echipajelor SMURD au fost solicitaţi să intervină pentru 19 situaţii de urgenţă (1 accident, 7 traumatisme, 10 diverse afecțiuni medicale și o persoană găsită în stop cardio-respirator, pentru care s-au efectuat manevre de resuscitare, din păcate, fără rezultat).

După acordarea primului ajutor calificat, celelalte persoane asistate au fost transportate la cele mai apropiate unităţi spitalicești, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Reamintim tuturor cetățenilor faptul că numărul unic 112 este destinat exclusiv apelurilor de urgență!

Compartimentul de Informare şi  Relaţii Publice

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *