Campionatele Euroăene juniori II under 15 și Youth, în Polonia Raszyn

458 0

În perioada 10/17.02.2022 s-au desfășurat Campionatele Euroăene juniori II under 15 și Youth, în Polonia Raszyn: Bușe Mihaela, sportiva legitimata la CS CHIMIA RM.VÂLCEA a cucerit 2 medalii de bronz la stilul aruncat și total în cadrul categoriei 81kg Youth.

Acest rezultat este fantasic, având în vedere accidentarea suferită la spate acum o lună. A fost periodă grea, încărcată cu mult stres, cu antrenamente pe durere, participarea ei fiind incertă chair și înainte cu 2- 3 zile de concurs. A dat dovadă de profesionalism și dăruire, lucru pentru care o felicit.

Pentru ea urmează o perioadă de recuperare după accidentarea avută, probabil nu va mai concura anul acesta, ne vom axa pe atrenamente bazate pe recuperare pentru a o avea în cea mai bună formă în anul competițional 2023.

Mulțumesc Federației Române de Haltere și antrenorilor de lot pentru eforturile depuse în această perioadă pentru a face posibilă participarea ei la Campionatele europene. Mulțumesc C.S Chimia RM. Vâlcea, doamnei Director Alexandrescu Lelioara pentru sprijinul și încrederea deplină acordată, declară antrenorul scției de latere din cadrul CS CHIMIA RM. VÂLCEA Moldovan Daniel.

Articole asemănătoare

Ultima zi de concurs la Raszyn

Postat de - 24 august, 2022 0
FacebookTwitter #FRHaltere 𝟮𝟬𝟮𝟮 𝗘𝗪𝗙 𝗬𝗼𝘂𝘁𝗵 & 𝗨𝟭𝟱 𝗖𝗵𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗻𝘀𝗵𝗶𝗽𝘀 – 𝗥𝗮𝘀𝘇𝘆𝗻 𝗣𝗢𝗟 Ultima zi de concurs la Raszyn Mihaela BUSE, CS…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *