Animalele, femeile și copiii, pe agenda preocupărilor Primăriei Brezoi

487 0

O agendă plină, o activitate intensă, grija continuă pentru viață, pentru binele comunității, fie că e vorba de oameni sau de animale, astfel putem caracteriza activitatea recentă a celor ce la Primăria Brezoi, sub oblăduirea și sub bagheta edilului șef, Robert Schell.

Femeile sunt invitate la consultații gratuite, în cadrul programului “Salvăm vieți ȋmpreună“. Centrul Medical Mobil Renașterea este ȋn Brezoi, prin Fundația Globalworth și Fundația Renașterea pentru a oferi teste Papanicolau gratuite doamnelor și domnișoarelor din localitate și din localitățile ȋnvecinate.

În perioada 18 octombrie – 7 noiembrie se poate efectua testul Babeș Papanicolau prin programare la numărul de telefon: 0756.713.652. Centrul medical mobil este amplasat ȋn curtea Spitalului Orășenesc Brezoi și va funcționa ȋn fiecare zi lucrătoare, ȋntre orele 10:00 – 18:00.  Un test simplu vă ajută să vă păstrați sănătatea.

Primăria a avut grijă în această perioadă și de elevi, pentru perioada vacanței de toamnă a copiilor, autobuzele destinate transportului public local de călători au circulat pe durata ȋntregii săptămâni, conform orarului din zilele de sâmbătă și duminică, respectiv câte 2 curse pe zi.

Un alt lucru extraordinar, atât pentru animăluțele de companie cu sau fără stăpân, cât și pentru comunitate este sterilizarea animalelor de companie de rasă comună. Alături de Animal Society, primăria va demara, ȋn data de 7 noiembrie, campania de sterilizări gratuite.

Aceasta se va derula până ȋn data de 11 noiembrie, ȋntre orele 10:00 – 17:00, la stadion.

Programări se fac la numărul de telefon: 0754.208.630.

K.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *