La Bujoreni se va realiza un complex administrativ modern. Urmează licitația!

518 0

Proiecte pe bandă rulantă la Primăria Bujoreni, aflată sub administrarea primarului Gheorghe Gîngu. Zilele trecute, un alt obiectiv de investiţii foarte important pentru comunitate a făcut un nou pas spre implementare. Este vorba despre realizarea unui complex administrativ care să fie compus din două corpuri de clădire: sediul Primăriei Bujoreni şi o sală de sport multifuncţională ce poate fi transformată şi în sală de evenimente.

“Un nou proiect se va implementa în comuna Bujoreni. Este vorba despre obiectivul de investiții <Complex administrativ – Sediu primărie și sală de sport în satul Olteni, comuna Bujoreni, județul Vâlcea>, obiectiv ce a fost inclus pe lista Sinteză a Companiei Naționale de Investiții (CNI). Recent, UAT Bujoreni a primit avizul documentației tehnico – economice la faza Studiul de Fezabilitate, iar următorii pași sunt scoaterea la licitație a proiectării și execuției.

Complexul administrativ va fi compus din două corpuri de clădire: sediul Primăriei Bujoreni şi o sală de sport multifuncţională, care poate fi folosită şi ca sală de evenimente. Complexul va fi unul modern și va corespunde standardelor şi cerinţelor de funcţionare. Sediul Primăriei va avea toate dotările necesare desfăşurării unui act administrativ competent, urmând a fi realizate spaţii accesibile pentru persoane cu handicap, o arhivă, birouri moderne pentru angajaţi, spaţii unde pot fi primiţi cetăţenii, o parcare spaţioasă şi multe alte facilități.

Valoarea totală a proiectului se ridică la peste 12,7 milioane lei, investiţia fiind finanţată, așa cum menționam, de către Compania Naţională de Investiţii (CNI)” – precizează Primăria Bujoreni, într-un comunicat de presă.

sursa: gazetavalceana.ro

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *