CNAIR S.A anunță că s-a încheiat procesul de evaluare a ofertelor privind elaborarea studiului de prefezabilitate a drumului expres GĂNEASA(DX12) – RÂMNICU VÂLCEA – TIGVENI(A1)

137 0

Comunicat de presă

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR S.A) anunță printr-un comunicat oficial că s-a încheiat procesul de evaluare a ofertelor privind elaborarea studiului de prefezabilitate a drumului expres GĂNEASA(DX12) – RÂMNICU VÂLCEA – TIGVENI(A1) care va conecta municipiul Râmnicu Vâlcea cu autostrada Pitești-Sibiu. La încheierea acestei evaluări, câștigătorul este S.C. TQM MANAGEMENT SRL, firmă specializată  în proiectarea  și oferirea de consultanță în infrastructura rutieră, cu preţul de 1.199.978,55 lei fără T.V.A.

Semnarea finală a contractului de achiziție publică se va face doar după ce se va încheia perioada pentru depunerea eventualelor contestații și analizarea lor. Câștigătorul licitație are la dispoziție 8 luni pentru proiectarea studiului, după cum precizează CNAIR.

Constatăm astăzi că perseverența reprezentanților liberali ai județului a dat roade și îi asigurăm pe cetățeni că vom urmări în continuare realizarea acestui proiect de infrastructură. Conducerea Filialei și reprezentanții parlamentari și locali ai cetățenilor se angajează să susțină în continuare toate inițiativele benefice pentru județul nostru și cetățenii săi.

 

Filiala PNL Vâlcea,

Președinte, deputat Cristian Buican

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *