Împreună cu domnul Gabriel Stanciu, directorul de la Agenția Națională pentru Locuințe (ANL)

33 0
ℹ️ Împreună cu domnul Gabriel Stanciu, directorul de la Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), am avut ocazia de a face o vizită pe șantierul din Strada Știrbei Vodă, Nr. 111A, Râmnicu Vâlcea. Scopul acestei vizite a fost acela de a inspecta direct stadiul lucrărilor la blocul de locuințe destinate închirierii de către tineri.
ℹ️ Am considerat oportun să ne deplasăm pe teren pentru a putea avea o imagine clară asupra progresului proiectului. Este important să vedem de la faţa locului cum evoluează lucrările și să discutăm cu echipele implicate în acest proiect pentru a ne asigura că totul decurge conform planului stabilit şi se va putea face recepţia la data menţionată în contract.
ℹ️ Pe șantier, am putut constata că lucrările avansează conform graficului stabilit și se respectă standardele de calitate. Echipa de muncitori și constructori este dedicată și bine pregătită, iar acest lucru ne dă încredere că locuințele destinate tinerilor vor fi livrate la termen și vor oferi un standard înalt de confort și siguranță.
ℹ️ Obiectivul acestui proiect este acela de a sprijini tinerii care nu au posibilitatea de a face un credit sau a cumpăra un apartament să poată închiria o locuinţă unde să-şi întemeieze o familie. Preţul chiriilor va fi stabilit de către Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, în funcţie de anumite criterii ce se regăsesc în legea de înfiinţare a ANL.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *