Majorarea salariilor în companiile de stat, fără obligația performanței economice. Prin noi înșine

473 0

”La determinarea sumelor cu care pot fi majorate cheltuielile de natură salarială pentru anul 2020, operatorii economici care aplică prevederile Ordonanței Guvernului nr.26/2013 privind întărirea disciplinei financiare la nivelul unor operatori economici la care statul sauunităţile administrativ-teritoriale sunt acţionari unici ori majoritari sau deţin direct ori indirect o participaţie majoritară, aprobată cu completări prin Legea nr. 47/2014 cu modificările și completările ulterioare, nu sunt condiționați de îmbunătățirea/menținerea rezultatului brut realizat în anul 2019, prevăzută la art. 48 alin. (1), lit. a)-d) din Legea bugetului de stat nr.5/2020, cu modificările ulterioare”, este amendamentul propus de actualii guvernanți și aprobat prin vot de Parlament.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/stiri/economie/liber-la-majorarea-salariilor-in-companiile-de-stat-fara-obligatia-performantei-economice-19395022

”În urma crizei determinată de epidemia COVID -19, mai mulți agenți economici se confruntă cu dificultăți în realizarea veniturilor, ceea ce conduce la un rezultat brut mai mic decât cel realizat în anul precedent”, este ”logica” din spatele amendamentului.

Adică nici o logică.

Nu faci nimic, dar ți se mărește salariul. Bravo PNL. Prin noi înșine.

Reducerem plățile și creanțele restante, reducerem pierderile, creștem profitul, cifra de afaceri, și creștem productivitatea muncii prin mărirea cheltuielilor cu nemunca. Credeți voi că o să creșteți consumul?

Noi nu!

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Autonomia Ținutului Secuiesc

Postat de - 29 aprilie, 2020 0
FacebookTwitterAutonomia Ținutului Secuiesc, adoptată tacit de Camera Deputaților.Acum să vă vedem PSD-iști, PNL-iști, PER-iști, USR-iști, PLUS-iști. „Statutul de Autonomie al…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *