Domnule Ciolacu, nu vă supărați, dar când luați cuvântul în plen, până și doamna Șoșoacă pălește!

491 0

Circ a fost, circ încă este în Parlamentul României.
Faptul că au pierdut majoritatea parlamentară și nu le mai sunt aprobate amendamentele îi face pe unii social-democrați să se poarte ca scoși din minți, în timp ce alții își văd liniștiți de treabă și nu se raliază la năzbâtii. Am râs de Iliescu, au venit alții și mai dihai. Iliescu era un soi de tătic și încă mai trăiește, bine-merci, e sănătos și ne privește tot de pe piedestalul său rosu, zâmbind.  Ce-a urmat după el, Potopul! Nu că l-am admira… dar ce rămâne după dosarul Revoluției e crunt!
S-a dus Dragnea, a venit Dăncilă, lumea a spus că femeia asta a îngropat PSD-ul. S-a dus și Dăncilă, a venit Ciolacu.
O fi mâna Domnului, care face ca fiecare pasăre să piară pe graiul ei, o fi propria nesăbuință, ori poate că acest domn chiar vrea să facă rău PSD-ului, cu orice preț, dar deja misia sa nu mai pare a fi de călăuzitor al partidului, ci de… manelist. De ce nu lăsați partidul pe mâna unui om decent și cu comportament civilizat? Cu ce v-a greșit partidul, domnule Marcel?

Privindu-l cum se lansează furibund în tirade la adresa Premierului sau a coaliției de la guvernare, avem sentimentul că domnului îi mai trebuie doar un microfon și o stație de amplificare, din aceea cu delay, cu ecou, ca la maneliștii cei vestiți. “Să muarră dujmanii! Hop, hop! ” Mai, mai că pare de partea poporului!
Și… ca să vezi! Cîțu nu e acel june slab și nesigur pe el, ci ditamai Premierul cu atitudine și sânge-n instalație, care reușește senin să vă scoată din minți, trimițându-vă la școală!
Ca la orice concert de manele, nu lipsesc strigătele, aplauzele și fluierăturile. Huiduielile vin în completare. Ca la stadion.  Cu epitete. Calomnii. Acuze. Amenințări cu procese. Dezinformări. Tămbălău.  Cât au fost la guvernare, ei au fost puri și caști. Corecți. Au împărțit tuturor dreptate și mulți bani. Mai ales la bugetari. Pe care i-au luat, se pare, din mediul privat.  Cotizează fraierii! Au mărit alocații, au construit spitale, au umplut țara de autostrăzi. Au avut grijă ca unii să aibă enorm, iar alții nimic, iar prețurile la hrana cea de toate zilele, la haine, la cele necesare traiului, la sănătate, ca și tarifele la utilități, se învârt după veniturile celor îmbuibați. Că numai ei există și au dreptul la un trai decent în țara asta! Restul să crape, dă-i naibii!
Parlamentarul Ghiță, mare sportiv în vremurile lui bune, fluieră, apoi adoarme fără grija camerelor care îl filmează.
Fraților, de-aia plătim pentru ei, să se îngrașe acolo, să zbiere, să huiduie și să fluiere. Să lipsească și să plece când au chef. Sau când nu mai au chef. Să mănânce ieftin și bun la cantina instituției.

De-aia i-ați votat. Politicieni model!

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *