Barna, Cîțu are cojones!

468 0

Voi mai trebuie să cleșteți mali!

Aveam cu toții pretenții de la useriști, dar unii sunt mai agitați ca auriferii. Au scos colții la colegii liberali ca scoși din minți, odată cu demiterea para-controversatului Voiculescu, factor generator de tensiuni continue și un ministru parcă speriat de bombe. „Vaii, Ciuma galbenă, mafia, corupția reînvie”. Asta atitudine de bună colegialitate în Coaliție!

Mai mult, pe fondul noilor tensiuni cu Rusia și al marșurilor fără mască și anti-vaccin provocate de Șoșoacă and Co., au început să blocheze ședințele de guvern! Incredibil, pe mâna cui a încăput biata Românie, doar pentru că unii români, în naivitatea lor plină de bun simț, chiar au crezut că acești pluseriști ar reprezenta o specie de Nepătați, “oamenii noi “ salvatori ai țării. Și s-au ales, în schimb, cu niște smiorcăiți care se apără unii pe alții ca ceata lui Pițigoi, care chirăie că își strâng jucăriile și pleacă de câte ori bat din picioruș și nu primesc ce vor. Biată naivitate…

Ori, dacă amnezia nu ne-a lovit ca pe useriștii lui Barna, liberalii s-au remaniat anul trecut, de câte ori au considerat că a fost necesar.  Fără SMIORC, fără jelanie și amenințări. Și nu a mai fost tragedie națională!
Acum, lui Barna i s-a propus interimatul la Sănătate, dar, așa cum face de fiecare dată, el NU ÎȘI ASUMĂ! Spre deosebire de el, liberalul acela vâlcean, ce pare firav, da, Cîțu, ARE COJONES!

Dragi pluseriști, faceți un mic exercițiu și testați percepția românului de rând vis a vis de prestația patetică a Sfântului Voiculescu.

Meanwhile, agitatoare iritate, cu funcțișoare bunicele în partid agită postări sponsorizate, cum că bietul Voiculescu e o victimă și Cîțu, un tiran, să plece Cîțu!

Oare de ce insistați cu atâta încăpățânare să mențineți la minister un personaj atât de palid, mereu aflat în mijlocul unui scandal și mereu controversat? Vi s-a cerut să-l înlocuiți tot cu unul de-al vostru, nu cu un liberal sau altceva! E vreun sfânt Voiculescu ăsta? Oricât ar fi românii de îngăduitori, treaba devine ridicolă. Vă jucați cu soarta țării ca și cu jucăriile voastre. Să nu începeți să fiți mai corozivi decât auriferii Șoșoacăi!

Concluzia ar fi că, aveți vreun motiv dubios să-l mențineți pe funcția aia nenorocită, de parcă ar fi vreun martir și să vă jucați de-a șantajul, riscând viețile noastre.  Și faceți asta exact acum, când AUR defilează cu drapele cu Rusia și când Putin stă în coasta Ucrainei. Dați de gândit serios! Asta e imaturitate, sau faceți cu bună știință?

Ce naiba aveți? Gata, vă luați jucăriile, ca să faceți, ce? Ăsta e INFANTILISM politic!

Hai, depășiți momentul, că nu mai aveți 12 ani!

Să cleșteți mali! Cum ar veni, just GROW UP!

K.R

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *