Echipa câștigătoare

18 0
Partidul Social Democrat a depus în această după-amiază, la Biroul electoral al județului Vâlcea, lista candidaților pentru Parlamentul României.
Fac parte din acest grup de candidați și cred că el este una dintre cele mai inspirate propuneri de deputați și de senatori, dintre cele aflate acum în atenția alegătorilor vâlceni. Partidul Social Democrat a știut întotdeauna cum să-și aleagă reprezentanții pentru forul național, îmbinând experiența celor aflați în exercițiu cu prospețimea acelora care vor primi pentru prima dată un mandat în Senat sau în Camera deputaților din Parlamentul României.
Reiau numele social-democraților care au fost înscriși astăzi la Biroul electoral județean: Ovidiu Popa, Eugen Neață, Lucian Rădulescu, Bogdan Matei, Adina Dobrete, Daniela Oteșanu și Alina Lupu – pentru Camera Deputaților și Andra Bica, Remus Grigorescu și George Mihăilescu – pentru Senat. Împreună vom contribui la înfăptuirea planului de dezvoltare și de modernizare pe care Partidul Social Democrat l-a pregătit pentru România și, tot împreună, vom lucra la realizarea proiectelor pe care fiecare primar le-a pregătit pentru localitatea pe care o administrează în județul nostru și a planului județean realizat și coordonat de președintele Constantin Rădulescu.
Campania noastră electorală începe acum și se va finaliza cu alegerea lui Marcel Ciolacu în funcția de președinte al României și cu victoria parlamentarilor social-democrați susținuți cu cea mai mare încredere de electoratul vâlcean.

Articole asemănătoare

Anul universitar 2024-2025

Postat de - 2 octombrie, 2024 0
FacebookTwitter Învățământul universitar este cel care decide pe ce loc se așează o cultură în galeria marilor națiuni. Învățământul universitar…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *