Marcel Ciolacu, președinte!

4 0
Avem lista întreagă a candidaților la funcția de președinte al României. Nu mai este nicio îndoială că singura propunere de luat în calcul este cea făcută de Partidul Social Democrat. Marcel Ciolacu intră în această competiție direct de pe poziția de prim-ministru al țării, aceea de pe care se văd cel mai bine realitatea românească și contextul internațional în care înaintează România. Urmăresc și eu – ca și dumneavoastră – dezbaterile aprinse din societatea românească, în legătură cu candidații la cea mai înaltă poziție din stat. Aud și eu ce auziți și dumneavoastră și văd reacțiile și comportamentul fiecărui candidat la noutățile care năvălesc peste noi de pe întregul mapamond. Marcel Ciolacu este cu siguranță cel mai stăpân pe subiectele aflate în dezbatere. L-am văzut reacționând la provocările produse de războaiele din apropiere cu mult calm, cu pricepere și cu implicare directă ori de câte ori a fost nevoie s-o facă. A fost la fața locului pentru a discuta direct cu liderii națiunilor atacate și a condus personal operațiuni de ajutorare a celor loviți și de recuperare a cetățenilor români, expuși la pericolul războaielor.
Este acolo unde trebuie să fie România. La Washington și New York, la Kiev și la Tel Aviv, la Bruxelles și la Chișinău. Și este, mai ales, la București și în toată România pentru a conduce aplicarea planului nostru de guvernare, planul de modernizare și de dezvoltare a țării, convenit cu Uniunea Europeană și pentru a-i sprijini pe cei loviți de furia naturii, în acest anotimp.
Este, cu siguranță, cel mai puțin preocupat de propria persoană dintre cei care aspiră la funcția de președinte al României și, tot cu siguranță, cel mai apropiat de nevoile și de viața fiecărui român, ca lider al social-democrației românești.
Marcel Ciolacu și-a depus astăzi, în mod oficial, candidatura la funcția de președinte al României. Are respectul, încrederea și votul nostru, al tuturor!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *