Daniela Oteșanu și-a anunțat candidatura pentru Camera Deputaților

52 0

Deputata Daniela Oteșanu și-a anunțat astăzi, 13 septembrie 2024, o nouă candidatură la Camera Deputaților. Deputatul Daniela Oteșanu nu este doar un parlamentar consecvent și eficient, dar și liderul celei mai mari organizații compuse din femei din județul nostru. Este cunoscut faptul că în această calitate organizează constant acțiuni alături de membrele OFSD Vâlcea pentru a ajuta femei, familii defavorizate, copii.

“Mi-am depus dosarul de candidat pentru un mandat de deputat în Parlamentul României. Chiar dacă astăzi este 13, nu sunt superstițioasă și nici 13 nu mai este ce era odată.
Rămân aceeași persoană puternică, determinată și asumată chiar dacă, pe tot felul de surse, am parcurs lista de la poziția 2 până la 5.
Vreau să-i mulțumesc în primul rând bunului Dumnezeu că mă ține sănătoasă, familiei mele pentru dragostea cu care mă înconjoară, președintelui Rădulescu pentru că, cel puțin până acum, a avut încredere în mine și primarilor și președinților de organizații PSD din teritoriu pentru sprijin”, a precizat Daniela Oteșanu.

sursa: evenimentvalcean.ro

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *