La Marcea, în precampanie electorală.

24 0
Astăzi am mers în Târgul de la Marcea, acolo unde se întâlnesc vâlcenii din localitățile de pe marginea Oltului cu aceia care locuiesc pe dealurile de la vestul și de la estul județului. Continuăm în acest fel acțiunile de comunicare publică care preced campania electorală pentru alegerile președintelui național și ale deputaților și senatorilor care vor face parte din viitorul Parlament al României. Ne-am prezentat în calitate de candidați și am răspuns la întrebările oamenilor legate de nevoile pe care le au în viața de zi cu zi.
Eu, în calitate de candidat la Camera Deputaților și colega mea social-democrată Andra Bica, în calitate de candidat la Senatul României. Împreună cu întreaga echipă le-am vorbit oamenilor despre planul de guvernare al Partidului Social Democrat, despre izbânzile guvernului Marcel Ciolacu în plan național, european și internațional și despre calitățile de președinte al României pe care le demonstrează deja în activitatea sa Marcel Ciolacu.
Mulțumesc tuturor celor care ne-au acordat timp și răbdare pentru a comunica în tihnă și pentru a ne bucura unii de prezența celorlalți. Mulțumesc!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *